Moeder en dochter

Gistermiddag even gezellig met mijn dochter alleen naar Ploiesti geweest om daar boodschappen te doen. Ze hebben daar nu een nieuwe enorme prullaria winkel, een soort van Action, en daar wordt Alina helemaal wild van! Van speelgoed tot kleding, van huishoudartikelen tot badkamerspulletjes, van schoolartikelen tot opslagdozen, van tasjes tot snoepjes! Werkelijk alles is daar te vinden. Het was voor haar dan ook een feest dat we een cadeautje moesten zoeken voor een jongetje hier uit het dorp. Alhoewel, zelf had ik nog nieuwe soepkommen nodig en sloffen. Die kan je daar dus makkelijk vinden. Ze verheugt zich al nu op de Sinterklaas inkopen die wij daar kunnen gaan doen. Gabi gelooft nog in de 'Goedheiligman'. Dat laten wij nog even zo. Die mag dus niet mee! Dat is maar beter ook!
Als je even boodschappen gaat doen in de stad, dan moet je er op rekenen dat je de hele middag kwijt bent. Je kan uren ronddwalen in van die grote hypermarché's. Ploiesti heeft wel een winkelgebied in het centrum, maar het is toch handiger om al je grote boodschappen zo in de 'shopping mall's' aan de rand van de stad te doen.
We vertrokken hier thuis rond half 1 en we waren om 6 uur weer terug! Ach, Alina vindt het prachtig en we hebben even zo'n gezellig moment samen. Dat ik echt even aandacht voor haar heb. Dat sluipt er hier, ondanks dat wij thuis zijn, nog wel eens in. Dan zijn we toch druk aan het werk.

Hippe bril passen

Sokjes voor onze viervoeters!
Voor de koude Roemeense winters! Ook voor de hondjes!
Gezellige maskers!

Scary!


Reacties

  1. In Arad heb je ook een Jumbo , een heerlijke winkel. Wij dachten in eerste instantie Jumbo dat is toch een supermarkt :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Groen en geel!

Roemeens Pasen

Ik doe het niet meer!