De lente is in volle gang. Alles staat prachtig, vol in de bloei en het is gelukkig al lekker warm. Soms zelfs alweer iets te warm!
Gelukkig hebben wij nu wat hulp van onze buurvrouw Christina. Drie uurtjes in de ochtend komt zij ons helpen met vooral het wieden van het onkruid.
Het onkruid dat ik verleden jaar met geen mogelijkheid kon bijhouden, dat heeft zij echt allemaal zo onder controle. De bedden met lelies liggen er heerlijk, onkruidvrij bij. Zo fijn! Je ziet echt dat zij van het platteland komt en dit gewend is. Dan heb ik meer tijd voor andere andere dingen om aan te pakken. En die zijn er genoeg!

Het schooljaar schiet nu ineens heel erg op. Over ruim een maand zit het er alweer op.
Dan hebben de kinderen drie maanden schoolvakantie. Half september worden ze dan pas weer op school verwacht. De lange zomer ligt dus voor ons.

Als het je leuk lijkt om ons een handje te helpen deze lente, zomer (tegen kost en inwoning) dan ben je welkom. Er is hier van alles om aan pakken. Dan kan je zien hoe het er aan toe gaat op het Roemeense platteland. De sfeer proeven! Stuur van tevoren even een email (noralohr70@gmail.com).
ons 'bescheiden' tuintje!

Eindelijk eens een recente foto van mijzelf met Gabi
Alina weet al helemaal hoe je de tractor bestuurt, en helpt Mircea zodat hij het net gemaaide gras, dat bestemd is voor de kippen, kan inladen.
Onze eerste kuikentjes van dit jaar. Er volgen er veel meer.

Reacties